Când să alegeți rafturile Cantilever pentru depozite? Ce tip de mărfuri sunt potrivite?

rafturi Cantilever metalice

Rafturile Cantilever sunt soluții de stocare ideale pentru depozite atunci când aveți nevoie să organizați și să accesați mărfuri lungi, voluminoase sau grele. Aceste rafturi sunt construite din coloane verticale cu brațe orizontale care ies în afară, creând un spațiu deschis, perfect pentru depozitarea obiectelor care nu se potrivesc în mod convențional pe rafturi standard.

Unul dintre momentele când ar trebui să optați pentru rafturi Cantilever este atunci când depozitul dvs. gestionează marfuri precum țevi, grinzi, plăci de lemn sau materiale de construcții. Datorită designului lor, aceste rafturi sunt perfecte pentru articolele care au lungimi variabile și forme neobișnuite. De exemplu, un depozit de materiale de construcții poate beneficia enorm de pe urma rafturilor Cantilever, deoarece acestea permit accesul rapid și ușor la grinzi de lemn, țevi metalice și alte materiale lungi și grele.

Aceste rafturi metalice sunt, de asemenea, excelente pentru depozitarea produselor din industria mobilă și a tâmplăriei. Plăcile mari de lemn, paletele și blaturile de bucătărie pot fi depozitate eficient pe rafturile Cantilever. Acestea oferă suportul necesar pentru a menține produsele organizate și pentru a preveni deteriorarea lor. În plus, accesibilitatea ușoară la aceste articole reduce timpul de manipulare și crește eficiența operațională.

Dacă depozitul dvs. se ocupă de depozitarea produselor din industria metalurgică, rafturile Cantilever sunt esențiale. Barele de oțel, profilele metalice și alte produse metalice lungi și grele sunt greu de gestionat și depozitat pe rafturi convenționale. Cantilever oferă soluția ideală, susținând aceste articole într-un mod sigur și organizat. Acest lucru nu doar optimizează spațiul de depozitare, dar și îmbunătățește siguranța în depozit prin reducerea riscului de accidente cauzate de manipularea necorespunzătoare a mărfurilor grele.

Rafturile metalice Cantilever nu au obstacole frontale

Un alt scenariu în care rafturile Cantilever sunt potrivite este depozitarea mobilierului. Piese de mobilier cum ar fi saltele, rame de pat și alte articole de dimensiuni mari și forme neregulate pot fi depozitate eficient pe aceste rafturi. Faptul că rafturile Cantilever nu au obstacole frontale permite încărcarea și descărcarea facilă a mărfurilor voluminoase, economisind timp și efort.

rafturi Cantilever depozite

În plus, în depozitele de produse din PVC, rafturile Cantilever sunt extrem de utile. Țevile din PVC, profilele și alte produse similare sunt lungi și flexibile, necesitând un suport care să le permită să fie stocate fără să se deformeze sau să se deterioreze. Brațele ajustabile ale rafturilor Cantilever permit personalizarea spațiului de stocare pentru a se potrivi perfect dimensiunilor produselor depozitate.

Așadar, rafturile Cantilever sunt o alegere excelentă pentru orice depozit care se ocupă de mărfuri lungi, grele sau voluminoase. Indiferent dacă lucrați în industria construcțiilor, mobilă, metalurgică sau PVC, aceste rafturi oferă o soluție flexibilă și eficientă de depozitare. Ele optimizează spațiul, îmbunătățesc accesibilitatea produselor și contribuie la creșterea siguranței și eficienței operaționale. Dacă întâmpinați dificultăți în gestionarea mărfurilor voluminoase și neregulate în depozitul firmei dvs., rafturile metalice Cantilever ar putea fi soluția perfectă pentru nevoile dvs. de stocare.

Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica
Client iMetal - Strong Tape
Client iMetal - Sonerg
Client iMetal - Meteor
Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica

Consultați un expert in gama de produse iMetal

Solicitați informații sau ofertă de preț