Rafturi Arhivă

Unitățile de rafturi arhiva sunt rafturi metalice destinate încărcăturilor medii și ușoare și reprezintă cel mai performant sistem de depozitare și arhivare manuală de bază.

Acest tip de raft metalic este alcătuit din rame verticale și rafturi orizontale care permit depozitarea mărfurilor în cutii divizate sau mici.

Diferitele accesorii ale rafturilor arhiva permit subdivizarea nivelurilor și instalarea de sertare pentru a clasifica produsele separate, precum și arhivele, dosarele, bibliorafturile, articolele suspendate etc.

Încărcări pe polițe în rafturi arhiva: 80kg – 400kg.

arhiva-1
arhiva-4
arhiva-3
arhiva-2
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

Specificații Rafturi Arhivă

  • Ideal pentru birouri, biblioteci și școli

  • Economisire perfectă a spațiului

  • Oferă un grad ridicat de protecție

  • Design foarte atractiv și interesant

  • Rezistente și adaptabile oricăror medii

Tipuri De Rafturi Arhivă

Rafturi Arhivă Fixe

Modularitatea structurii si versatilitatea accesoriilor fac ca aceste rafturi arhiva să fie imbatabile prin raportul calitate-preț, cât și prin multitudinea de utilizări posibile.

Acest sistem de rafturi arhiva fixe reprezintă, de fapt, soluția ideală pentru arhivarea sau mobilarea birourilor și spațiilor private.

Zincarea la cald face ca aceste rafturi arhiva sa devină un produs durabil. Fiind rezistente la umiditate sunt potrivite pentru orice tip de mediu.

Datorita caracteristicilor tehnice, aceste rafturi arhiva fixe, oferă posibilitatea expunerii tuturor tipurilor de bibliorafturi, cutii specializate, registre, putându-se adapta în funcție de greutatea si volumul acestora.

Accesoriile sunt multiple:

  • Sertare
  • Uși cu balamale
  • Uși glisante
  • Roți

Rafturi Arhivă Mobile

Acest sistem de rafturi arhiva mobile sunt soluția câștigătoare pentru optimizarea spațiilor dedicate depozitării unităților de încărcare precum: cărți, dosare, cutii, registre, etc.

Sistemul oferit de iMetal constă în rafturi arhiva montate pe baze mobile speciale care culisează pe șine înglobate în podea.

Glisarea rafturilor poate fi structurata în regim manual, manual-mecanic sau automat.

Sistemul manual este perfect atunci când ai nevoie de un spațiu mic de depozitare în care să depozitezi marfa, întrucât operatorul, cu ajutorul volanelor speciale, mișcă culoarele individuale.

Sistemul mecanic, fiind deplasat prin lanțuri și volane care ușurează manevrarea structurii. Este soluția ideală pentru depozitarea articolelor mai grele și mai voluminoase.

Manipularea automată presupune utilizarea motoarelor controlate de o telecomandă, cu ajutorul cărora operatorul gestionează comenzile de deschidere și închidere a coridoarelor, și permite depozitarea mărfurilor grele.

Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica
Client iMetal - Strong Tape
Client iMetal - Sonerg
Client iMetal - Meteor
Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica

Consultați un expert in gama de produse iMetal

Solicitați informații sau ofertă de preț