Rafturi Paleti

Unitățile de rafturi paleți sunt rafturi metalice ce reprezintă cel mai universal sistem de acces direct și unitar la fiecare palet.

Prin urmare, este soluția ideală pentru depozitele în care trebuie depozitate produse paletizate cu o mare varietate de articole de referință.

Distribuția și înălțimea acestor rafturi paleti depind de caracteristicile stivuitoarelor sau ale echipamentelor de ridicare și de dimensiunea depozitului.

Sistemele de rafturi paleți au posibilitatea de a fi integrate cu sisteme tradiționale sau automate de manipulare, devenind astfel o soluție foarte flexibilă.

Solicitați informații sau ofertă de preț

paleti-1
paleti-3
paleti-4
paleti-2
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

Specificații Rafturi Paleti

 • Încărcare pe traverse

  900 - 10.000 kg

 • Lungime traverse

  1.300 - 3.600 mm

 • Înălțime rafturi paleți

  2.100 - 12.000 mm

 • Adâncime raft

  600 - 1.200 mm

 • Încărcare pe stâlpi

  9 - 29 tone

Tipuri De Rafturi Paleți

Rafturi Paleți Fixe

Prin configurarea unui depozit cu rafturi paleti, este posibil să se mențină un nivel ridicat de selectivitate. Această soluție, de fapt, este tipică pentru situațiile cu un număr mare de referințe în care este necesar accesul la o singură locație.

Opritoare paleți, polițe, plase de siguranță, protecții din plastic sau oțel sunt doar câteva dintre accesoriile disponibile pentru a modula sistemul în funcție de nevoile dumneavoastră, integrând și rafturi pentru picking.

Rafturi Paleți Mobile

Sistemele de rafturile paleti mobile, montate pe baze care culisează pe șine fixate în podea, reprezintă soluția ideală pentru a profita la maxim de spațiul disponibil, păstrând în același timp standarde înalte de selectivitate.

Gestionarea coridoarelor, dimensionate conform specificațiilor sistemelor de manipulare și depozitare, se pot realiza în mod automat sau manual. Folosite în special în medii cu temperatură controlată, aceste rafturi paleți mobile permit menținerea trașabilității stocului.

Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica
Client iMetal - Strong Tape
Client iMetal - Sonerg
Client iMetal - Meteor
Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica

Consultați un expert in gama de produse iMetal

Solicitați informații sau ofertă de preț