Rafturi Picking

Proiectate pentru depozitele în care stocurile de mărfuri sunt preluate și depozitate manual, aceste rafturi picking reprezintă cea mai populară soluție de rafturi metalice „om-produs”, deoarece designul lor special facilitează accesul direct la produse și mărfuri în mare volum.

Aceste rafturi picking permit, de asemenea, exploatarea întregii înălțimi a depozitului, datorită accesibilității prin intermediul echipamentelor de manipulare (stivuitoare) capabile să aducă operatorul la înălțimea dorită la care sunt depozitate mărfurile dorite, sau prin intermediul pasarelelor de acces situate între rafturi.

Acest sistem de rafturi picking este deosebit de potrivit pentru gestionarea optimă a articolelor numeroase cu logica FIFO, în care prima cutie care intră este prima care iese, și, datorită gamei sale largi de accesorii, este capabil să asigure sortarea tuturor tipurilor de produse.

De asemenea, aceste rafturi metalice sunt soluția ideală și optimă pentru gestionarea referințelor eterogene și cu cifră de afaceri medie și permit depozitarea obiectelor grele sau voluminoase.

picking-1
picking-3
picking-2
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow

Specificații Rafturi Picking

  • Capacitate mare de stocare

  • Dedicate articolelor eterogene

  • Varietate mare de accesorii

  • Utilizarea întregii înălțimi a depozitului

  • Posibilitatea de reglare în funcție de marfă

Caracteristici Rafturi Picking

Atingând o înălțime de câțiva metri, sistemele de rafturi picking oferite de iMetal se caracterizează printr-o flexibilitate puternică.

Înălțimea, capacitatea și configurația structurii sunt dimensionate în funcție de nevoile individuale ale clientului și de soluția de manipulare a materialelor acestuia.

Sistemele de rafturi picking reprezintă cea mai bună soluție pentru ridicarea și depozitarea manuală a unităților de încărcare precum: cutii de carton, lăzi, articole de îmbrăcăminte suspendate și material liber, care utilizeaza la maxim înălțimea depozitului.

Este posibil să se configureze un depozit cu rafturi mixte pentru paleți și pentru preluare, în care partea inferioară a rafturilor este utilizată pentru depozitarea paleților, în timp ce partea superioară este utilizată pentru preluare.

Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica
Client iMetal - Strong Tape
Client iMetal - Sonerg
Client iMetal - Meteor
Client iMetal - Bos
Client iMetal - Dentex
Client iMetal - Everel
Client iMetal - Gebruder Weiss
Client iMetal - Huf
Client iMetal - Nordelettronica

Consultați un expert in gama de produse iMetal

Solicitați informații sau ofertă de preț