Inspecție Rafturi

Siguranța depozitului și a personalului dumneavoastră este întotdeauna pe primul loc pentru noi. Serviciile noastre de inspectie rafturi, reparare și înlocuire rafturi metalice asigură eficiența produselor și reducerea costurilor suplimentare afacerii dumneavoastră.

De ce este important să efectuați o inspectie periodică a rafturilor metalice industriale?

Inspecția rafturilor metalice industriale, periodică, este importantă pentru a asigura siguranța și liniștea celor care lucrează și își desfășoară activitatea în cadrul spațiului de depozitare.

În anumite cazuri, subestimarea sau ignorarea stării de sănătate a instalației și a rafturilor sale poate duce la riscuri legate de siguranța operatorilor sau la deteriorarea materialelor și bunurilor.

Este esențial să ne asigurăm că structurile în cauză sunt funcționale pentru gestionarea mărfurilor din depozitul respectiv și că orice deteriorare a rafturilor este verificată și analizată cu promptitudine.

În acest fel, iMetal asigură întotdeauna cel mai bun nivel de pregătire pentru certificarea rafturilor dumneavoastră și garantarea unui nivel maxim de siguranță în cadrul depozitului dumneavoastră.

Oferta Imetal
Inspectie rafturi periodică
Evaluarea stării de uzură rafturi metalice
Identificarea operațiunilor de reparare
Certificarea stării rafturilor prin întocmirea raportului de inspectie rafturi
Cât de des trebuie să se efectueze inspecția rafturilor metalice?

Reglementările sunt foarte precise în ceea ce privește termenele și frecvența inspecțiilor în depozite.

O inspectie rafturi, în conformitate cu legislația europeană UNI-EN 15635, trebuie efectuată cel puțin o dată la 12 luni.

Dacă nu ați efectuat încă inspecția periodică, contactați-ne acum pentru a programa inspecția rafturilor companiei dumneavoastră.

Pentru a solicita o consultanță gratuită, lăsați-ne un email și vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Solicită-ne o Ofertă
Contactează-ne
Ne dorim ca următorul nostru proiect de succes să fie al dumneavoastră.
© 2023 iMetal. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate
Webdesign by Icetech