Întreținerea rafturilor

Serviciul de întreținere include toate activitățile care vizează menținerea eficienței sistemului de depozitare, în primul rând înlocuirea pieselor grav deteriorate.

Pentru companiile care au nevoie de un serviciu „la cheie”, putem face estimări pentru: intervenții de restaurare, furnizarea de piese de schimb și accesorii, demontare/reasamblare/remodelare depozite existente.

ÎNTREȚINEREA PERIODICĂ

Dacă inspecția periodică relevă daune sau nerespectări, iMetal poate efectua toate intervențiile necesare.

De fapt, avem o echipă de tehnicieni de întreținere specializați, cu douăzeci de ani de experiență, în stare bună cu cursurile de pregătire și toate calificările necesare, cu un accent deosebit pe utilizarea camionului cu stivuitor și a platformei aeriene pentru desfășurarea lucrărilor la înălțime.

PLANIFICAREA ÎNTREȚINERII

Activitatea de întreținere ar trebui să se desfășoare, de preferință, în perioadele de închidere, pentru a nu crea interferențe, cu toate acestea, din motive de siguranță, nu este posibil să așteptați.

Pentru aceasta, personalul dvs. este instruit să funcționeze în timpul operațiunilor normale ale Companiilor. Intervențiile de intretinere sunt întotdeauna planificate în strânsă colaborare cu managerii de depozite, pentru a minimiza riscurile de interferență, astfel încât intervenția să aibă cel mai puțin impact posibil asupra clientului.

Care sunt etapele certificării?

Pentru a pregăti un raport de calcul, este necesar sa se determine tipul de otel rezultat pentru construcția rafturilor, prin urmare, în practică, unele probe de material sunt supuse unor teste specifice efectuate la laboratoarele de analiză acreditate odată cu eliberarea certificatelor relative.

Odată cu rezultatele certificatelor, se procesează un raport de calcul static (UNI 15512: 2009) sau seismic (UNI 16681: 2016).
  • Certificate de materiale
  • Descrierea tehnică a elementelor care alcătuiesc raftul
  • Dosar complet de calcule structurale
  • Caracteristici tehnice
  • Asigurarea rafturilor
  • Toate datele necesare pentru compilarea noilor tabele de flux.
A te baza pe iMetal înseamnă să alegi o soluție completă și profesionistă dedicată montajului de rafturi metalice
Solicită-ne o Ofertă
Contactează-ne
Ne dorim ca următorul nostru proiect de succes să fie al dumneavoastră.
Solicită-ne o Ofertă
Contactează-ne
Ne dorim ca următorul nostru proiect de succes să fie al dumneavoastră.
© 2023 iMetal. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate
Webdesign by Icetech